rss

Biorezonanta

Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial.

Investigaţie a întregului organism fără radiaţii şi fără efecte secundare, biorezonanţa magnetică depistează afecţiunile chiar şi în fază incipientă, în doar o oră şi este folosită şi ca metodă de tratament.

Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%. Viteza de lucru e remarcabila (de 8-10x mai rapid decat majoritatea aparatelor de biorezonanta folosite in momentul de fata.       Explicatii si informatii despre acelasi aparat de biorezonanta- apasati pe adresele urmatoare:    http://www.youtube.com/watch?v=lVQYw2y9wbY     sau  https://www.youtube.com/watch?v=lVQYw2y9wbY   

De asemena puteti vizita:

https://www.facebook.com/pg/biorezonanta.maramures   

Principiu de functionare 

Conform descoperirilor ştiinţifice, organismul uman reprezintă un câmp electromagnetic.  Acest câmp se prezintă fie sub formă de particule electromagnetice, fie sub formă de unde (vibraţii) electromagnetice.   Biorezonanţa  aparţine medicinei cuantice (vibraţionale) şi constă în folosirea de cuante de energie  pentru ameliorarea şi vindecarea bolilor.  Tratamentul prin biorezonanţă pleacă de la fenomenul de emisie şi recepţie de vibraţii electromagnetice, se poate determina starea energetică a organismului (diagnosticarea), se pot testa medicamente şi se face tratamentul propriu zis.  Pentru rezultate favorabile, tratamentul trebuie precedat de un diagnostic, care precizează starea energetică a organismului, adică  imaginea vibratoare.

În starea de sănătate vibraţiile sunt armonioase, pe când în starea de boală sunt dizarmonioase.  Terapia prin biorezonanţă vindecă vibraţiile dizarmonioase prin reinjectarea pacientului cu propriile vibraţii, însă de manieră inversată.   S-a demonstrat că procesele biochimice din organism se află sub control fin electromagnetic, astfel că terapia prin rezonanţă pune în mişcare procesele de vindecare prin intermediul informaţiilor.   Practic, toate bolile beneficiază în proporţie variabilă de această terapie cuantică.

  Terapia propriu-zisă este însoţită de indicaţii ale specialistului cu privire la stilul de viaţă, la dieta individualizată şi chiar la folosirea remediilor naturale.  Terapia cu biorezonanţă magnetică şi tratamentul naturist se pot face în paralel cu tratamentul. Avantajul este că astfel se reduc efectele adverse. Specialistul nostru Dr. Fizician Regos (Mihali) Adriana lucreaza luni si marti la Sighet.  Aparatul de biorezonanţă poate detecta în faze incipiente deficienţele şi modificările patologice, prin intermediul undelor magnetice generate la nivelul organelor şi celulelor. El poate identifica stările emoţionale, deficienţele de vitamine, de minerale, de aminoacizi esenţiali şi pe cele hormonale, detectează prezenţa agenţilor patogeni (virusuri, bacterii, paraziţi şi fungi), afecţiuni ale sistemelor: nervos, digestiv, osos, circulator, cardiovascular, respirator şi pe cele ale organelor şi glandelor cu secreţie internă. De asemenea, aparatul poate măsura nivelul acizilor graşi şi depistează predispoziţiile alergice, intoleranţa la alimente sau la anumite substanţe. În plus, poate sesiza factorii de risc la care este predispus organismul. 

Cum decurge o consultaţie cu aparatura de biorezonanţă  magnetica?

 

Înregistrarea propriu-zisă a datelor durează aproximativ 30-450 minute şi se face prin intermediul unui semnal sonor de diferite intensităţi şi frecvenţe. Urmează apoi analiza şi interpretarea fiecărei imagini înregistrate, cu diagnosticele cele mai probabile, iar în final se determină compatibilitatea cu anumite remedii naturale, medicamente, alimente etc., în funcţie de diagnosticul stabilit.  Fiecare organ şi celulă are oscilaţiile sale distincte, care sunt stocate în memoria calculatorului şi pot fi afişate pe ecran ca un grafic ce reprezintă schimbul de informaţie dintre acel organ sau ţesut şi mediu. De asemenea, fiecare proces patologic are graficul său propriu, stocat în memoria calculatorului. După ce se face înregistrarea (prin intermediul unui semnal sonor emis în căşti), sistemul compară gradele de similaritate spectrală obţinute, cu cele ale ţesuturilor sănătoase, ale ţesuturilor cu modificări anatomo-patologice sau ale agenţilor infecţioşi.   Orice tulburare sau boală este de fapt tradusă ca o oscilaţie electromagnetică dizarmonioasă, care produce un blocaj ce interferă cu funcţionarea normală a corpului. Aceste blocaje pot fi corectate cu ajutorul unor oscilaţii electromagnetice de semn opus, realizându-se astfel armonizarea.

Dispozitivul arată şi predispoziţiile (tendinţele) organismului către anumite boli ce ar putea aparea pe viitor.

Testarea poate să fie urmată de şedinţe de terapie, dacă se observă anumite afecţiuni. Şedinţa terapeutică durează 25-60min.

E mai usor sa previi o boala decat sa o tratezi !!! 

Pentru mai multe informatii / explicatii  puteti  apasa urmatoarele linkuri:

antena 1   :     https://www.youtube.com/watch?v=lVQYw2y9wbY

sau explicatii si conditii :     http://www.youtube.com/watch?v=lVQYw2y9wbY

sau  citi un articol aici    sau:        http://www.bioresonance-technologies.com/bioresonance.html

OFERTA  lunii

 Pachet Mediu   6 organe la alegere 50 lei

Pachet Total         100 lei.        24 Organe- 60 de sectiuni

pentru 2 persoane programate sau pt membrii familiei avem reducere 20 lei /persoana

Terapia se face doar dupa o sedinta de investigare pentru a stabilii organele bolnave si nr de sedinte necesare. Pachet therapie 5 sedinte 200leu

Copii  si elevii   Pachet Total     50 lei

pachetul cuprinde : scanarea organeler + interpretarea rezultatelor + recomandari+lista cu alergii si sensibilitatti (daca exista )+ fisa cu rezultate +recomandari naturiste

PACHET COMPLET  150 lei, cuprinde si terapie cu aparatul de biorezonanta si dureaza 70 minute, de aceea trebuie spus ca doriti pachetul complet cand faceti programarea.

specialistul nostru va fi in Petrova vineri la 2 saptamani.