Reducere celulita

 1)Cavitatie  si    lipolysis

 reprezinta o alternativa la liposuctia traditionala, chirurgicala, prin care se elimina grasimile localizate in diferite zone ale corpului. Cavitatia contribuie la combaterea celulitei, a adipozitatii subcutanate, la atenuarea maxima a vergeturilor si implicit la remodelarea corporala.
Cavitatia prin ultrasunete este o procedura eficienta si sigura prin care se pot elimina nechirurgical si fara durere, depozitele de grasime de pe abdomen, de sub barbie, de pe brate, solduri, fese si coapse.
Efectul de cavitatie este realizat in tesutul adipos prin intermediul undelor sonore de inalta frecventa (20 – 70 KHz), peste pragul de audibilitate umana, adica a ultrasunetelor. Procedura are la baza tehnologia folosita si in scanarile prenatale, fapt care dovedeste atat caracterul neinvaziv cat si lipsa efectelor nocive.

Ultrasunetele pot avea mai multe efecte asupra organismului:
• Efectul termic - Undele sonore produc agitatii moleculare care cresc energia cinetica a moleculelor generand caldura. Atunci cand temperatura creste peste cea normala, incepe degradarea proteinelor care conduce la pierderea functiilor celulare;
• Efectul de cavitatie - Propagarea sunetului cu frecventa in jurul a 40 KHz genereaza local, la nivel celular, o scadere a presiunii lichidului sub cea a gazului ceea ce permite formarea de bule microscopice;
• Prin efectul mecanic, microundele provoaca fracturarea membranei adipocitelor care permite implozia acestor celule.

Numarul sedintelor de tratament prin cavitatie difera de la un individ la altul. In principiu, sunt recomandate de la 6 sedinte la 10 sedinte de tratament. O sedinta de tratament prin cavitatie dureaza intre 40 si 50 de minute. In cadrul unei sedinte de tratament prin cavitatie, aplicatorul aparatului este “plimbat” pe piele peste un gel conductor. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, circa 20-30 minute cu cavitatie, apoi se continua cu drenajul. Rezultatele – masurabile mai degraba in centimetri decat in kilograme – sunt vizibile dupa a treia sedinta. Inainte si dupa fiecare sedinta de tratament este obligatorie hidratarea – in jur de 2 litri de apa – pentru a stimula actiunea de purificare la nivelul ficatului si al rinichilor.

Dupa un ciclu de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.

Pentru o mai buna performanta, este indicat sa se realizeze si un drenaj limfatic, care se poate face prin vacuum, electrostimulare si preso-masaj.

Pacientii ideali pentru cavitatie sunt persoanele cu o greutate apropiata de cea normala, cu depozite de grasime localizate, care produc o disproportie corporala. Pielea trebuie sa fie inca elastica si ferma. Demna de remarcat este si constatarea ca terapia prin cavitatie nu actioneaza asupra celulelor afectate de celulita intrucat in aceste celule nu mai apare fenomenul de cavitatie (masa intracelulara nu se mai gaseste intro stare lichida). Datorita faptului ca aceasta terapie distruge cu caracter permanent celulele grase, in cazul in care pacientul castiga in greutate ulterior procedurii, grasimea se va depune in zonele nesupuse tratamentului prin cavitatie cu ultrasunete, acolo unde exista germenii dezvoltarii celulelor adipoase.

Rezultate: chiar de la inceputul sedintelor de cavitatie se remarca o intensa actiune de dezintegrare a tesutului adipos si o remodelare progresiva a profilului corporal precum si reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor ” noduli celulitici”, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o refacere a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante precum si o ameliorare a tonusului si elasticitatii pielii.

Avantajele aplicarii procedurii cavitatiei cu ultrasunete sunt:

- lipsa durerii; - tratament fara riscuri si neinvaziv; - rezultate vizibile din prima saptamana de tratament; - indepartarea celulelor de grasime pentru totdeauna;
- eficienta certa in cazul acumularilor de grasime superficiale si non-volumetrice;
- tonifierea tesutului conector; - eficienta in tratamentul anticelulitic.

Contraindicatiile pentru tratamentul cu cavitatie prin ultrasunete sunt cele specifice tratamentelor cu ultrasunete si includ: astm brosic, diabet, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie (colesterol ridicat), steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi ori alte deficiente renale, leziuni dermatice, cicatrici, hernie sau boli de piele in zona supusa tratamentului, anumite boli ereditare, epilepsie, dereglari ale tensiunii arteriale sau boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), perioadele de sarcina sau menstruatie, alaptare, hemofilie sau tratament cu anticoagulante.

Recomandari

Pentru ca dupa fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se descarca in ficat si rinichi (echivaland cu o masa cu foarte multe grasimi) persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda:

• Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut redus de grasimi.
• Timp de 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi.
Pentru rezultate excelente, este indicat ca in aceleasi 72 de ore dupa fiecare sedinta de tratament de slabire sa se consume alimente sarace nu doar in grasimi ci si in zaharuri, dar bogate in fibre ( fructe, legume) precum si lichide neindulcite.
Imediat dupa tratament este bine sa se bea cca. 2 litri de apa plata.

Pret sedinta 50 de lei zona(abdomen/ coapse) . Pachet de 8 sedinte 300lei

2) Impachetari  alge/seminte struguri/ ciocolata

   Pentru efecte vizibile este recomandat:  miscare si  regim alimentar.   Sedinta de impachetare cuprinde: gomaj,  impachatare la alegere  pe o  parte a corpului,  introducerea  in patura termica, masaj limfatic;  dureaza  60-80 min,  iar pretul la 70lei; oferta pachet 5 impachetari 300lei

Comments are closed.