Rejuvenarea faciala


Rejuvenarea faciala sau reintinerirea pielii cu IPL este cea mai noua si revolutionara terapie faciala cu rezultate spectaculoase si rapide datorita E-light. E-light este cea mai noua tehnologie din lume pentru epilare definitiva si rejuvenare facialaE-light este tehnologia ce combina cu succes IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara si de aceea rezultatele sunt spectaculoase: penetrarea este mult mai profunda. Acum pooti face tratamente de rejuvenare faciala cu noul aparat de epilare definitiva si rejuvenare faciala, aparat bazat pe tehnologia E-light. Inainte de tratamentul cu E-lightIPL si radiofrecventa bipolara trebuie efectuata o consultatie, in cadrul careia se stabileste tipul de piele si se declara consumul de medicamente (antidepresive, unele antibiotice, retinoizi). Cu doua saptamani inainte si pe durata intregului tratament IPL si radiofrecventa bipolara , pacientul nu trebuie sa foloseasca creme sau alte produse exfoliante.

Dupa tratamentul E-lightIPL si radiofrecventa bipolara, pana cand roseata pielii dispare de la nivelul zonelor tratate, nu sunt recomandate: aplicarea cosmeticelor pe aria tratata, evitarea piscinelor cu chimicale (clor), sauna si jacuzzi, activitati care cauzeaza transpiratie excesiva, expunerea la soare si UV.

 Rejuvenare faciala cu IPL si radiofrecventa bi si tri polara

Cel mai important factor care provoaca imbatranirea pielii si aparitia ridurilor este lumina solara. Tratamentul derejuvenare faciala se realizeaza cu ajutorul luminii,insa cu lumina E-lightIPL si radiofrecventa bipolaraE-lightincalzeste fibrele de colagen, ceea ce stimuleaza organismul sa produca altele noi. In acelasi timp creste fluxul de sange si se stimuleaza regenerarea celulara. Efectul este eliminarea ridurilor si o mai buna sustinere a vaselor de sange din piele, impiedicand spargerea sau dilatarea acestora.

Programul de rejuvenare faciala se poate aplica pe fata, gat, decolteu sau maini. Rezultatele sunt spectaculoase! Dupa aproximativ 4- 6 sedinte, se obtine o rejuvenare faciala de 2 pana la 5 ani. Tratamentul E-light – IPL si radiofrecventa bipolara de rejuvenare faciala se reia la 2-3 saptamani iar daca tenul este sensibil si deschis la culoare la 3 saptamani.

Pret sedinta  la 50  de lei( 1leu puls IPL + 10 lei consumabile)

      E-light tratament acnee cu IPL si radiofrecventa bipolara se bazeaza pe generarea de caldura la nivelul dermului, prin absorbtia energiei de catre principalii cromofori ai pielii (apa, oxi hemoglobina, melanina). Aceasta caldura determina modificări ale tesuturilor invecinate care conduc in final la modificarea colagenului cu imbunatatirea aspectului fizic. E-light tratament acnee  necesita 6-8 sedinte pentru a ajunge la rezultatele dorite, un ten curat fara uratele cicatrici lasate de acnee. Se repeta la 2-3 saptamani in functie de tipul de ten.

  IMPORTANT! E-light tratament acnee cu IPL si radiofrecventa bipolara nu se aplica pe acneea activa

               Cuperoza reprezinta vasele sangvine mici dilatate sau sparte care se pot regasi oriunde pe suprafata corpului. Acestea sunt inestetice si, mai ales daca sunt pe fata, pot afecta modul in care interactionati cu altii.In tratament cuperoza, lumina E-lightIPL si radiofrecventa bipolara este absorbita de catre vasele de sange (de hemoglobina din vase) care sunt astfel distruse prin termoliza. Dupa ce sunt distruse, sangele nu mai circula prin ele si dispare acel aspectul atat de neplacut al cuperozei. Sunt necesare 3-8 sedinte de E-light tratament cuperoza in functie de intinderea si stadiul evolutiv al cuperozei. In urmatoarea saptamana de la tratament se va atenua treptat roseata tegumentara si a capilarelor dilatate. Programul tratament cuperoza cu IPL si radiofrecvenata bipolara poate fi repetat la 10-14 zile.

Comments are closed.