rss

Fara bacterii, viermi…

Aparate Areol /Bio Harmonex / Biomedis M delta destinate pentru prevenirea și tratarea problemelor virale și parazitare. Pacientii care sunt tratati cu multe medicamente, în cele mai multe cazuri, este posibil să renunțe la ele. Principiul de dispozitiv este de a stabili o frecvență  rezonanță.

Care va distruge toti parazitii din corpul uman care au un impact negativ. Aceasta tehnica a fost creata de Hilda Clark, Regehr Clark (fondator al tehnicii parazitare sa născut în 1928, decedat în 2009). Ea a crezut că toate bolile umane sunt din cauza parazițiilor, astfel este posibil de a trata multe boli, inclusiv SIDA și cancerul, prin eliminarea acestor paraziți din organism.  Potrivit Clark toate bolile sunt asociate cu paraziți care au inundat  sistemul imunitar al organismului. Ea a declarat că eliminarea paraziților din organism cu ajutorul unor ierburi si curent electric va duce la vindecarea  oricarei bol1. Potrivit Clark, toate bolile sunt cauzate de (1) organisme străine, și (2) poluanți care dauneaza  sistemului imunitar. Ea a declarat că eliminarea parazitilor, bacteriilor si virusurilor din organism folosind ierburi sau șoc electric, atunci când sunt  îndepărtati contaminanți  din alimente și în mediu, vindecă toate bolile. Ea a pretins că această metodă este eficientă în cancer, în orice stadiu.

Instrumentul Areol este ușor de utilizat, poate fi utilizat în viața de zi cu zi. Distruge :  afte, ciuperca unghiilor, pecingine, ulcere, gastrite, boli respiratorii acute, SARS, gripă, oxiuri, viermi rotunzi, teniei, flukes, astm, bronșită, pneumonie, prostatita, cistita, dureri de cap, dureri de dinți dureri, dureri articulare, eruptii cutanate, răni, arsuri, acnee, alergii, diabet, tiroida, sindromul oboselii cronice, oboseala, insomnie, boli venerice.

Areol dispozitiv absolut sigur, are drept scop eliminarea parazitolor, si creste imunitatea  care a lupta cu infecții cauzate de paraziți.

Dispozitivul poate distruge microorganismele următoarele:

1. Virușii – 90 specii;  2. Bacteriile – 91 specii;   3. Ciuperci – 61 specii;   4. Cel mai simplu – 31 de specii;  5. Viermi intestinali – 33 de specii

Cum functioneaza?

Aparatul transmite in corp , prin intermediul celor doua bratari legate la maini(sau picioare sau o mana si un picior), un curent foarte mic care nu afecteaza corpul unam , dar care “curenteaza” / omoara microorganismele , datorita dimensiunilor lor foate mici si sensibile la curenti electrici foarte mici. Aparatul  transmite acesti curenti  mici in reprize de cate a 10 minute urmate de pauze , durata unei sedinte fiind de 70minute. Pentru un efect optim o bratara se leaga la mana si un la picior.

O sedinta  dureaza 70 minute  si costa 15lei

Un set de 4 sedinte  (2 zile consecutiv+2 zile consecutiv)   costa 50 lei

     Organismul este o sursa de de oscilatii electromagnetice de slaba intensitate. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice, fiind caracteristice organismului sanatos. Daca o persoana se imbolnaveste sau unul din organele sale ajunge sa functioneze disproporționat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care duc la ruperea echilibrului fiziologic (homeostazic) al organismului.

Daca organismul prin propriile sale forte, nu poate stabili un echilibru intre oscilatiile fiziologice si cele patologice, reducand la minimum influentele patologice, atunci boala are toate condițiile sa se manifeste si sa progreseze. Fluctuațiile electromagnetice sunt culese cu ajutoul unui electrod si conduse prin cablul electric la dispozitivul de analiza unde sunt selectate reformatate si divizate in oscilatii fiziologice si patologice. Componente ale acestor oscilatii sunt transmise înapoi la sursa constituind astfel un mecanism feedback.
Terapia prin biorezonanta eliberează organismul de blocajele energetice produse de factorii patogeni. Lipsa efectelor secundare si raspunsul prompt al organismului permite reducerea sau inlaturarea completa a tratamentelor medicamentoase, actioneaza ca si terapie alternativa atunci cand este imposibil sa se obtina efecte de durata numai cu terapia conventionala, sau este folosita complementar impreuna cu alte terapii alopate in sensul dirijarii restaurarii si normalizarii proceslor biologice, fnctionale la nivelul structurilor celulare.Biorezonanta este pefect compatibila cu orice alta terapie conventionala sau traditionala.