Fara bacterii, viermi…

Aparate Areol /Bio Harmonex / Biomedis M delta destinate pentru prevenirea și tratarea problemelor virale și parazitare. Principiul de dispozitiv este de a stabili o frecvență  rezonanță.

Care va distruge toti parazitii din corpul uman care au un impact negativ. Aceasta tehnica a fost creata de Hilda Clark, Regehr Clark (fondator al tehnicii parazitare sa născut în 1928, decedat în 2009).  Ea a declarat că eliminarea paraziților din organism cu ajutorul unor ierburi si curent electric va duce la vindecarea  oricarei bol1. Potrivit Clark, toate bolile sunt cauzate de (1) organisme străine, și (2) poluanți care dauneaza  sistemului imunitar.

Instrumentul Areol este ușor de utilizat, poate fi utilizat în viața de zi cu zi.

Areol dispozitiv absolut sigur, are drept scop eliminarea parazitolor, si creste imunitatea  care a lupta cu infecții cauzate de paraziți.

Cum functioneaza?

Aparatul transmite in corp , prin intermediul celor doua bratari legate la maini(sau picioare sau o mana si un picior), un curent foarte mic care nu afecteaza corpul unam , dar care “curenteaza” / omoara microorganismele , datorita dimensiunilor lor foate mici si sensibile la curenti electrici foarte mici. Aparatul  transmite acesti curenti  mici in reprize de cate a 10 minute urmate de pauze , durata unei sedinte fiind de 70minute. Pentru un efect optim o bratara se leaga la mana si un la picior.

O sedinta  dureaza 70 minute  si costa 35lei

Un set de 4 sedinte  (2 zile consecutiv+2 zile consecutiv)   costa 120 lei

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>