Detoxifiere


Ai un regim alimentar nesănătos, fumezi, ai tenul obosit, ai kilograme în plus, transpiri, urmezi un tratament medicamentos, sănătatea ta este necorespunzătoare sau pur şi simplu vrei să elimini toxinele din corp?

Soluţia: 30 de minute de detoxifiere prin osmoză cu doar 35 de lei/şedinţă

Cel puţin o şedinţă pe lună te întinereşte , dă vigoare, sănătate şi frumuseţe

Procedura este plăcută, simplă şi relaxantă, dar mai ales, este individualizată, în funcţie de afecţiunile, dorinţele sau necesităţile tale

Detoxifierea se efectuează cu un aparat profesional, ultramodern, din generaţia 2022.

Ea se realizează prin osmoză, un procedura nouă, ce nu foloseşte medicamente, suplimente nutritive şi nici un fel de substanţe chimice.Osmoza este un proces de difuziune a uneia sau mai multor substanţe (dintr-o solutie) printr-o membrana permeabilă sau semipermeabilă. În cazul nostru solutia este sângele, limfa şi alte fluide corporale, iar membrana permeabila este pielea picioarelor.Procedura durează 30 de minute timp in care vei sta cu picioarele intr-o cadiţă cu apa calduţă iar aparatul ionizeaza apa din cadiţă cu microcurenţi prin electrozii de inox. Prin corpul tau nu trece nici un curent şi nu creează nici un fel de senzaţie.  Toxinele din organism se aduna în cadiţă prin fenomenul de osmoza şi vor colora apa in mod diferit in funcţie de setarea aparatului sau de afecţiunile tale. Cadiţă este invelita intr-o folie de unică folosinţă pentru igienă maximă.

Procedura permite eliminarea toxinelor din organele şi sistemele principale ale corpului, astfel ficatul, rinichii, colonul, sistemul circulator şi cel limfatic îmbunătăţindu-şi considerabil funcţionarea. Efectele pozitive ale tratamentului sunt: întinerirea ţesuturilor, învigorarea, energizarea, îmbunătăţirea circulaţiei şi a funcţionării celulelor organismului etc. Procedura nu are efecte negative şi este recomandată oricărei persoane ! Persoanele sanătoase pot face minim o sedinţă pe luna de eliminarea toxinelor,  pentru a avea o sanătate de invidiat!

Corpul tău este templul sufletului şi este primul căruia merită să-i acorzi atenţie şi grijă absolută. Începe acum să alini suferinţele acestui trup de care vei avea nevoie toată viaţa !

Ajutaţi-vă sănătatea !  Şedinţele regulate de electroliză vă vor spori starea de bine, de sănătate, vă vor ajuta în reglarea greutăţii, sprijinind procesele de echilibrare proprii organsimului dvs.

Procedeul electrolizei

Prin băile electrolitice ale picioarelor are loc scăderea acidităţii, eliminarea şi detoxifiera organsimului, tehnică folosită de foarte mult timp în îngrijirea corporală şi în practica terapeutică. Procedeul şi-a dovedit eficienţa remarcabilă, deoarece glandele sudoripare de la nivelul tălpilor permit o eliminare foarte bună a substanţelor toxice. Din acest motiv, picioarele au fost denumite şi „rinichii ajutători” ai organismului, prin această parte terminală, eliminarea este nu doar foarte intensă, dar ajută la detoxifierea celor mai implicate organe în acest proces, şi anume: ficatul şi rinichii.

Procedura este deosebit de plăcută, oferind o senzaţie de relaxare şi de uşurare. Furnicăturile uşoare simţite confirmă activitatea de eliminare la nivelul pielii. În completarea electrolizei, clientul va consuma 2 pahare cu apă, ajutând procesul de curăţare.

ELECTROLIZA AJUTĂ ÎNTR-ADEVĂR !

Baia electrolitică produce un surplus energetic sub forma de particule ionizate care pătrund prin membranele celulare ale tălpilor şi produc o creştere a acestora, acolo unde cantitatea lor era deficitară. Acest schimb de încărcătură electrică la nivel atomic va determina neutralizarea cantităţii de toxine şi radicali liberi ce va putea fi eliminată în exteriorul organismului.

Viaţa şi sănătatea organismului se bazează pe un echilibru ionic optim. Un corp sănătos conţine 80% ioni negativi şi 20% ioni pozitivi. Organismul poate fi comparat cu un magnet mare care atrage şi reţine diverşi ioni toxici (din aer, alimentaţie sau lichide) sub formă de: metale grele, grăsimi oxidate, depozite de colesterol, acid uric, acid lactic etc., care se depun în ţesuturi, vase, muşchi. Aceste toxine dereglează funcţionarea normală a organismului, determinând apariţia bolilor, a alergiilor sau a problemelor imunologice.

În timpul curei de detoxifiere, curentul electric de mic voltaj aplicat va neutraliza surplusul de ioni pozitivi sau negativi, toxinele fiind eliminate prin osmoză: particulele se deplasează dintr-un mediu cu concentraţie mare – corpul uman, într-un mediu cu concentraţie mică – apa ionizată. Astfel, simptomele cauzate de prezenţa toxinelor, precum durerea, inflamaţia sau edemul, sunt diminuate semnificativ.

Procedura şi rezultatele tratamentului sunt individuale, specifice fiecărei persoane !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>