rss

Detoxifiere detox-spa

Ai un regim alimentar nesănătos, fumezi, ai tenul obosit, ai kilograme în plus, transpiri, urmezi un tratament medicamentos, sănătatea ta este necorespunzătoare sau pur şi simplu vrei să elimini toxinele din corp?

Soluţia: 30 de minute de detoxifiere prin osmoză cu doar 35 de lei/şedinţă

Cel puţin o şedinţă pe lună te întinereşte , dă vigoare, sănătate şi frumuseţe

Procedura este plăcută, simplă şi relaxantă, dar mai ales, este individualizată, în funcţie de afecţiunile, dorinţele sau necesităţile tale

Detoxifierea se efectuează cu un aparat profesional, ultramodern, din generaţia 2018.  Ea se realizează prin osmoză, un procedura nouă, ce nu foloseşte medicamente, suplimente nutritive şi nici un fel de substanţe chimice.Osmoza este un proces de difuziune a uneia sau mai multor substanţe (dintr-o solutie) printr-o membrana permeabilă sau semipermeabilă. În cazul nostru solutia este sângele, limfa şi alte fluide corporale, iar membrana permeabila este pielea picioarelor.Procedura durează 30 de minute timp in care vei sta cu picioarele intr-o cadiţă cu apa calduţă iar aparatul ionizeaza apa din cadiţă cu microcurenţi prin electrozii de inox. Prin corpul tau nu trece nici un curent şi nu creează nici un fel de senzaţie.  Toxinele din organism se aduna în cadiţă prin fenomenul de osmoza şi vor colora apa in mod diferit in funcţie de setarea aparatului sau de afecţiunile tale. Cadiţă este invelita intr-o folie de unică folosinţă pentru igienă maximă.

Aspectul important este reprezentat de culoarea apei folosită în cadrul tratamentului, care este analizată la începutul şi la sfârşitul acestuia, pentru a constata eficienţa sa. Aparatele neprofesionale folosesc electrozi de fier, având o durata a functionarii de 30-50 tratamente si colorând apa prin ruginirea lor. Aparatul nostru este dotat din fabricatie cu electrozi din oţel inoxidabil, care nu se consumă, culoarea apei, la sfârşitul şedinţei, fiind dată doar de toxinele din corp şi de oxidarea ei. Apa nu se colorează, cu aparatul pornit, decât dacă se introduc picioarele în cadita cu apă.

Procedura permite eliminarea toxinelor din organele şi sistemele principale ale corpului, astfel ficatul, rinichii, colonul, sistemul circulator şi cel limfatic îmbunătăţindu-şi considerabil funcţionarea. Efectele pozitive ale tratamentului sunt: întinerirea ţesuturilor, învigorarea, energizarea, îmbunătăţirea circulaţiei şi a funcţionării celulelor organismului etc. Procedura nu are efecte negative şi este recomandată oricărei persoane ! Persoanele sanătoase pot face minim o sedinţă pe luna de eliminarea toxinelor,  pentru a avea o sanătate de invidiat!

Corpul tău este templul sufletului şi este primul căruia merită să-i acorzi atenţie şi grijă absolută. Începe acum să alini suferinţele acestui trup de care vei avea nevoie toată viaţa !

Faci curat în casă o dată pe săptămână, dar când ţi-ai curăţat ultima dată  propriul organism? Probabil că ceea ce vei citi în continuare nu va fi prea plăcut, dar este realitatea pe care cu toţii ar fi bine s-o conştientizăm şi care să ne mobilizeze pentru a păşi pe drumul cel bun.

Cu siguranţă te-ai întrebat care sunt cauzele simptomelor: dureri de cap, ameţeli, somnolenţă, apatie, oboseală, diminuarea energiei, gânduri sumbre, iritabilitate, hipertensiune, digestie proastă sau alte probleme digestive, senzaţia de balonare, depuneri pe limbă sau miros neplăcut în gură, pe care le-ai avut sau le-ai întâlnit la cei din jurul tau.

Răspunsul:

  1. Factorii din mediul ambiant care este supraîncărcat cu substanţe toxice, precum: pesticidele, îngrăşămintele, produsele petrolifere etc., ce pătrund în organism prin aerul inspirat, prin alimentele sau lichidele consumate. De altfel, chiar şi corpul nostru produce deşeuri metabolice toxice care trebuie eliminate pentru a ne menţine sănătatea şi vitalitatea.
  2. Alimentaţia incorectă sau simpla hrănire necorespunzătoare a corpului, precum şi bolile sau alţi factori încetinesc procesul de depuraţie al organismului, iar toxinele se acumulează. Un corp sănătos însă, elimină în mod natural toxinele prin plămâni, piele, rinichi şi intestinul gros (colon). Cu toate acestea, alimentele bogate în amidon, preparate excesiv sau bogate în proteine (cartofi prăjiţi, carne, mezeluri, grăsimi etc.) dăunează grav organismului. Otrăvirea sa cu toxine este obstacolul de temut în calea longevităţii.

Care este soluţia? Specialiştii răspund:

CURA PERIODICĂ DE DETOXIFIERE

În timpurile în care trăim nu putem evita inhalarea substanţelor toxice pentru organism. Corpul nostru, într-o anumită măsură, le poate neutraliza şi chiar elimina. Dar, odată cu trecerea anilor, randamentul acestui mecanism de depurare scade semnificativ, apărând primele semne ale bolilor. Aşadar, este deosebit de important să ne sprijinim organismul în procesul de eliminare a toxinelor.

Băile electrolitice reprezintă una din metodele de detoxifiere a organismului, eficient, rapid şi profund. Eliminarea toxinelor se produce prin ionizarea băii de picioare, apa interacţionând cu lichidele corporale.  În timpul celor 30 de minute, cât durează o şedinţă, apa se va colora în diferite nuanţe în funcţie de substanţele eliminate prin electroliză. Astfel, circulaţia sangvină este stimulată, întregul corp se va reechilibra şi relaxa. În plus, va fi susţinut şi îmbunătăţit procesul de regenerare a organismului, efecte ce se vor observa într-un timp foarte scurt.

Ajutaţi-vă sănătatea !  Şedinţele regulate de electroliză vă vor spori starea de bine, de sănătate, vă vor ajuta în reglarea greutăţii, sprijinind procesele de echilibrare proprii organsimului dvs.

Procedeul electrolizei

Prin băile electrolitice ale picioarelor are loc scăderea acidităţii, eliminarea şi detoxifiera organsimului, tehnică folosită de foarte mult timp în îngrijirea corporală şi în practica terapeutică. Procedeul şi-a dovedit eficienţa remarcabilă, deoarece glandele sudoripare de la nivelul tălpilor permit o eliminare foarte bună a substanţelor toxice. Din acest motiv, picioarele au fost denumite şi „rinichii ajutători” ai organismului, prin această parte terminală, eliminarea este nu doar foarte intensă, dar ajută la detoxifierea celor mai implicate organe în acest proces, şi anume: ficatul şi rinichii.

Sistemul de electroliză folosit acţionează asupra substanţelor dizolvate în lichidele interne ale corpului. Acesta sprijină mecanismul natural de detoxifiere celulară, neforţându-l, corpul fiind cel care va regla, de fapt, eliminarea. Toxinele se vor desprinde şi neutraliza în mod susţinut. Resturile eliminate din organsim, precum şi particulele componente ale apei vor fi oxidate, culoarea băii modificându-se vizibil.

Procedura este deosebit de plăcută, oferind o senzaţie de relaxare şi de uşurare. Furnicăturile uşoare simţite confirmă activitatea de eliminare la nivelul pielii. În completarea electrolizei, clientul va consuma 2 pahare cu apă, ajutând procesul de curăţare.

Aproape orice metodă de evaluare a corpului şi a părţilor sale poate dovedi eficacitatea electrolizei fie prin analize de laborator fie prin metode electronice (Testul Vega, măsurătorile Prognos etc.) sau prin analizele Cluster, prin microscopia cu câmp închis, prin măsurarea variabilităţii frecvenţei cardiace etc. Indiferent de metoda folosită, pe baza măsurătorilor şi a analizei apei înainte şi după tratament, oricine se va convinge de acţiunea şi eficienţa băii electrolitice.

ELECTROLIZA AJUTĂ ÎNTR-ADEVĂR !

De obicei, atunci când ne simţim „rău” sau neconfortabil, principala cauză constă în aciditatea excesivă din interiorul organismului. Acest fapt este una din marile probleme, încă nerezolvate, ale sănătăţii umane. Pentru că acizii, şi mai ales cei în exces, reprezintă o ameninţare puternică pentru organism, acesta încearcă să-i neutralizeze. Corpul îi depozitează în celulele adipoase, le diluează în apă sau îi înglobează în sărurile din interiorul organelor, al vaselor de sânge sau chiar în sânge. Transformarea acizilor în săruri presupune un imens consum de minerale şi proteine esenţiale pentru organism, care va fi privat de acestea, lipsind din zonele în care ele sunt absolut necesare.

Studiile de laborator au demonstrat că băile electrolitice ajută la eliminarea unei cantităţi importante de acid uric prin pielea plantară (de la nivelul tălpilor), fără a adăuga vreo substanţă chimică, electroliza fiind una din puţinele modalităţi de eliminare a acidului uric atât de nociv pentru organsim.

Prin scăderea acidităţii rezultă îmbunătăţirea analizelor sangvine, chiar şi după doar câteva şedinţe, celulele sangvine fiind descărcate de săruri, acestea fiind eliminate şi, astfel, se recâştigă flexibilitatea iniţială. Urmează apoi o cascadă de retragere a simptomelor datorate acidităţii crescute, cauza majoră a tuturor dereglărilor civilizaţiei actuale.

Pentru detoxifiera optimă a organismului este nevoie de existenţa unui echilibru între aportul, repartiţia şi activitatea ionilor. Alimentaţia, de exemplu, ar trebui să regleze introducerea fizică optimă a particulelor încărcate negativ pentru a menţine un echilibru neutru. În zilele noastre însă, nici fructele sau legumele proaspete nu respectă acest deziderat, deoarece sunt oxidate, încărcate fizic negativ, iar nevoile noastre nutritive nu sunt satisfăcute, fără a mai vorbi despre menţinerea sau reinstaurarea unui echilibru optim acido-bazic.

Baia electrolitică produce un surplus energetic sub forma de particule ionizate care pătrund prin membranele celulare ale tălpilor şi produc o creştere a acestora, acolo unde cantitatea lor era deficitară. Acest schimb de încărcătură electrică la nivel atomic va determina neutralizarea cantităţii de toxine şi radicali liberi ce va putea fi eliminată în exteriorul organismului.

Viaţa şi sănătatea organismului se bazează pe un echilibru ionic optim. Un corp sănătos conţine 80% ioni negativi şi 20% ioni pozitivi. Organismul poate fi comparat cu un magnet mare care atrage şi reţine diverşi ioni toxici (din aer, alimentaţie sau lichide) sub formă de: metale grele, grăsimi oxidate, depozite de colesterol, acid uric, acid lactic etc., care se depun în ţesuturi, vase, muşchi. Aceste toxine dereglează funcţionarea normală a organismului, determinând apariţia bolilor, a alergiilor sau a problemelor imunologice.

În timpul curei de detoxifiere, curentul electric de mic voltaj aplicat va neutraliza surplusul de ioni pozitivi sau negativi, toxinele fiind eliminate prin osmoză: particulele se deplasează dintr-un mediu cu concentraţie mare – corpul uman, într-un mediu cu concentraţie mică – apa ionizată. Astfel, simptomele cauzate de prezenţa toxinelor, precum durerea, inflamaţia sau edemul, sunt diminuate semnificativ.

Procedura şi rezultatele tratamentului sunt individuale, specifice fiecărei persoane !

PENTRU PERSOANELE CARE AU DIVERSE AFECŢIUNI

Experienţa medicilor arată că este greu să tratezi o afecţiune cronică, însoţită de dureri, tensiune crescută sau oboseală în lipsa unei depuraţii corespunzătoare. Dacă toxinele din alimentaţie, de exemplu, nu sunt eliminate, nici cele mai performante metode de tratament, precum detoxifierea osmotică nu oferă un efect durabil.

Se recomandă:

  • Efectuarea periodică a şedinţelor de detoxifiere la fiecare schimbare de sezon sau cel puţin o dată la 6 luni, primăvara şi toamna.
  • Adoptarea unor reguli simple de detoxifiere pe o perioadă de 7-14 zile, cum ar fi:
  1. Evitarea următoarelor tipuri de alimente nesănătoase: preparate prăjite, conservate sau afumate, produse din supermarket-uri care conţin E-uri, conservanţi, coloranţ şi alţi amelioratori, carnea şi mezelurile, dulciurile şi zahărul, produsele făinoase albe, cafeaua, alcoolul şi băuturile răcoritoare sintetice.
  2. Consumarea unor alimente sănătoase precum: cereale, păine inegrală, de secară sau de tărâţe, multe legume, fructe (în loc de dulciuri) şi proteine vegetale (soia, ciuperci), miere (în loc de zahăr), cel puţin 2 L de lichide, ceai verde, sucuri naturale şi ceaiuri de plante, lactate proaspete fără aditivi, conservanţi sau coloranţi (iaurt, sana, chefir).
  3. Consumarea în fiecare seară înainte de culare şi dimineaţa la sculare a 1 pahar de apă plată cu sucul de la 1 jumătate de lămâie şi 1 linguriţă de miere.
  4. Pentru detoxifierea vezicii biliare şi a ficatului se recomandă consumul dimineaţa pe stomacul gol a 1 lingură de ulei de măsline virgin amestecat cu puţin suc de lămâie, după care, repaosul în poziţia culcat, pe partea dreaptă, pentru 20-30 de minute. Efectele sunt extraordinare, crizele de dischinezie biliară dispărând definitiv.
  5. Practicarea exerciţiilor fizice, a mersului activ ce stimulează sistemul cardiovascular şi procesele metabolice, intensificând funcţiile naturale de depuraţie a organsimului

Corpul este templul sufletului şi este primul căruia merită să-i acorzi atenţie şi grijă absolută. Începe acum să alini suferinţele acestui trup de care vei avea nevoie toată viaţa !