rss

Masaj

Masaj facial                  25 lei  
 
             Poţi să redai tenului tău prospeţimea şi vigoarea printr-un masaj de tonifiere efectuat în doar 20 de minute. Prin stimularea muşchilor faciali, masajul vă avea asupra tenului tău un efect de revigorare similar unui lifting natural.

Masajul facial este o terapie care include nu doar faţa, ci şi gâtul, decolteul şi chiar capul. Se masează atât obrajii, cât şi fruntea, pleoapele, bărbia, buzele şi nasul. Are un efect de calmare, redă elasticitatea şi supleţea tenului, ajută la reducerea ridurile şi ridicarea pomeţilor, te eliberează de stres şi chiar încetineşte procesul de îmbătrânire deoarece ajută la eliminarea toxinelor. La noi puteţi beneficia de mai multe tehnici de masaj: pe lângă mişcări circulare şi masajul ciupit, frământat, pianotat, tapotat, fricţionat şi mângâietor.

Beneficiile masajului facial de relaxare: revigorează tonusul muşchilor faciali; acţionează împotriva depozitelor de grăsime de sub piele; îndepărtează stratul de celule moarte; întăreşte musculatura feţei; reduce ridurile, în special cele de expresie; stimulează activitatea glandelor sebacee.

Masaj local antireumatic            20lei  

cu creme aniinflamatoare pe zonele dureroase ( maini/picioare / spate) 

Masajul de relaxare

50 minute     40lei  

 ajuta corpul sa elimine toxinele, imbunatateste circulatia sangelui si a limfei, mareste amplitutinea de miscare la nivelul articulatiilor si elimina tensiunea musculara, induce relaxarea si reduce durerea datorita eliberarii de endorfine. Reducerea tensiunii musculare este in stransa legatura cu inducerea unei stari mentale pozitive, micsoreaza anxietatea si depresia, imbunatateste capacitatea de concentrare si creeaza stari de relaxare profunda.
Masajul anticelulitic  

45minute   35lei     – se relizeaza pe zone si cuprinde masaj cu bete de bambus si aparat special toate alaturi de crema care ajuta la arderea grasimii

reprezinta unul dintre cele maieficiente tratamente de remodelare corporala. Prin masaj se actioneaza direct asupra zonelor anatomice afectate de celulita, este stimulata circulatia sangvina si limfatica locala, se activeaza metabolismul pielii si al straturilor subdermice, iar depunerile adipoase specifice celulitice sunt resorbite si indepartate. Masajul anticelulitic produce dezagregarea deseurilor solide si eliminarea lor completa din tesuturile adipoase subcutanate. Totodata, reda pielii elasticitatea si stralucirea, indepartand  structura dizgratioasa tip  „coaja de portocala”.

 Masajul anticelulitic este un mijloc eficient de inlaturare a aspectului de coaja de portocala, insa incovenientul consta in faptul ca nu iti ofera rezultate imediate, eliminarea celulitei facandu-se treptat. Asa ca, trebuie sa aveti rabdare…

  Recomandari dupa masaj 2 litri de lichide pentru a ajuta la eliminarea celulelor grase care s-au spart  si au ajuns in sange .
Masaj pentru hidratarea pielii corpului
   30 de lei
 realizat cu uleiuri speciale ce ofera pielii uscate   hidratare si catifelare
Pt aceasta luna nu avem  maseor /  maseuza pentru masaje de relaxare. restul masajelor se fac cu programare.